Føler du at du trenger mer organisasjon i livet?

Det er det mange som gjør, og det er ingenting å skamme seg over. Tvert i mot så er det nesten naturlig at man blir litt overveldet i disse dager. Man må tenke på jobb, barn, matlagning og alle andre bekymringer man får via nyhetene. Da er det klart at man fort vekk glemmer handlelisten, eller glemmer sønnens jakke på barnehagen.

Det kan man dog løse ganske greit, ved å bruke klistremerker. Vi vet det høres litt banalt ut, men det er jo faktisk noe som har fungert veldig godt i mange år.

Vi har jo våre telefoner som kan fungere som en slags personlig assistent. Men sannheten er at telefonen som oftest fungerer som et lags underholdningssenter, og man glemmer fort alt man kan gjøre på en telefon. Så da er ofte klistremerker mer praktiske, for det er visse ting ikke en gang teknologi kan hjelpe med.

For eksempel om du ikke finner jakken, så kan ikke din iPhone hjelpe deg. Men om du har lagt på en klistrelapp, med navn og telefonnummer så er oddsen plutselig mye bedre for at du finner den igjen. Og det er noe som skjer oftere enn man tror når man har barn.

Ellers er det greit å ha etiketter på ting hjemme, som en måte på holde styr og stell på ting. Som sagt, hverdagen er ganske så komplisert uansett, så litt hjelp er alltid noe man bør ønske velkommen.

Hos Ikastetikett.no så har de faktisk alt det som vi har snakket om her, i tillegg til mye mer. Så ta gjerne en titt på utvalget og hva butikken har å tilby. Du kommer til å finne ting du liker der. Det er noe vi bortimot kan garantere. Så blir livet plutselig litt enklere og mer oversiktlig! Det høres jo ganske så tiltalende ut!