Lite kunder – er det noen som ser deg?

Har du lite kunder, så trenger ikke det bety at du ikke har noe å fare med. Kanskje du har ideer som vil revolusjonere hvordan folk lever livene sine, men fordi du ikke synes, så er det ingen som vet at du eksisterer. Hvordan komme videre med dette?

Noen mener at det ytre er det som bestemmer alt. Utseende tiltrekker folk. Tenk slik også når du skal markedsføre din bedrift, slik som et fasadeskilt kan gjøre.

Hva er et fasadeskilt?

Fasadeskilt er reklame som kan festes over inngangsdør eller på vinduer, og som har formål om å lede kunder mer direkte inn til deg. Det er ikke kynisk, da du har produkter du mener kundene trenger. De vil underbygge din visuelle identitet og vise alle hva din bedrift selger.

Hvorfor velge et fasadeskilt?

Fasadeskilt er det som kunder og potensielle kunder ser aller først. Det er deg utad, enten du vil det eller ikke. De kan stilles vinkelrett ut fra bygget slik at det fanger flere blikk i bybildet. De kan monteres med lys slik at synligheten får lengre perspektiv. Man kan leke med kreativiteten sin ved å få eget trykk på dem.

Passer fasadeskilt overalt?

Fasadeskilt passer i de fleste situasjoner for bedrifter som har lokaler eller utsalgssted. Da skiltene kommer i flere ulike materialer, trenger man ikke bekymre seg for vær og vind. De kan også overflatebehandles for enda mer robust trykk. Dessuten kan man få hjelp til montering, så er taket ditt høyt, her er det nok å gå på.

Hva koster et fasadeskilt?

Fasadeskilt er en form for markedsføring som har svært lav kostnad. Prisen avhenger av antall, trykkteknikk og eventuelle lys, men er alltid en veldig direkte og treffsikker metode. Fasade er viktig for alle, velg skilt du blir sett med, slik at også andre kan få dine gode produkter og tjenester de ikke visste at de hadde behov for.