Tenk kvalitet over kvantitet når du handler interiør i 2023

Denne artikkelen er en betalt annonse.

De aller fleste nordmenn har fått mindre penger å rutte med gjennom 2022 og 2023, som følge at både stigende priser og høyere renter. Samtidig er det fortsatt naturlig å prioritere investeringer i egen bolig, både når det gjelder vedlikehold og interiør. Da er det greit å ta smarte valg, slik at du får mest mulig verdi for pengene.

Design og kvalitet henger sammen

Heldigvis trenger du ikke velge mellom flott design og god kvalitet når du handler nytt interiør i 2023. Hvis du trenger nytt kjøkkenutstyr, tilbehør til borddekking eller noe annet til hjemmet, bør ta en titt hos forhandlere som https://www.kitchenlivingdining.com/no/ – der fokuset er på skandinavisk design.

Et kvalitetsprodukt i tre, steingods eller andre tradisjonelle materialer koster kanskje noen kroner mer enn enklere utstyr i plast, men både kvalitetsfølelsen og designuttrykket vil være et helt annet. Det finnes selvfølgelig eksempler på godt design laget med kunststoff, men samtidig er det noe helt eget med de materialene som har lange tradisjoner.

Gjør en stor forskjell med enkle grep

I mange tilfeller kan det også lønne seg å tenke «less is more». Det er vanligvis ikke slik at det finnes for lite pyntegjenstander, kjøkkentilbehør eller boligtekstiler i en bolig, men det er selvfølgelig fortsatt aktuelt å fornye og skape noe nytt. Da er det fint å først ta et skritt tilbake, og gjerne rydde opp, systematisere, gi bort og skape rene og enkle flater.

Det dreier seg på den ene siden om å skape en åpnere bolig med mer luft og lys, men i tillegg også om å legge til rette for å danne et nytt uttrykk med enkle grep. Hvis du klarer å fjerne og rydde opp i det du allerede har, kan du skape et rent «lerret» for nye interiørelementer. Da blir det også enklere å tenke kvalitet over kvantitet, når du kan la spennende enkeltelementer spille hovedrollen.