Vågal og kåt på fest

Det er ingenting i veien for å være litt vågal og kåt, og når man skal kle seg ut til karnevalet så kan man gå for en sexy sykepleieruniform. Det er mange anledninger til å bruke en slik deilig uniform, i en slags lek mellom behandler og pasient. Dette er kanskje en drøm for mange i seg selv, men i de fleste tilfeller er det forbeholdt fantasien. Her kan man komme litt nærmere drømmen.

Karnevalet

Karneval er fest og moro, og sexy sykepleieruniformer er et vanlig skue her. Man skal både by litt på seg selv og samtidig leke litt med sansene. Man må slenge seg med i dansen under karnevalet, og da er en stram sykepleieuniform veldig sexy. Lev deg inn i rytmene og drømmene.

Cosplayet

Cosplay har blitt mer og mer populært de siste åra, der deltakerne skal animere ulike figurer fra japansk og amerikansk tegneserier. En sexy sykepleier kommer alltid inn her, gjerne med struttende byste og et stetoskop hengende rundt halsen. Regn med å bli tatt tempen på, selv om alt er en lek. Her vil alt som kan overdrives bli tatt imot med jubel og applaus.

Studiefesten

Det er ingen hemmelighet at politi -og sykepleierstudenter fester sammen. De kaller det blå-fest for å sette fokus på de alarmerende yrkene. Kjekk politimann og sexy sykepleier passer godt sammen, og resten kan vi overlate til fantasiene. Du trenger kanskje ikke kjøpe inn et kostyme engang om du tør å bruke arbeidsgiveren sin uniform?

En sensuell parlek

Skal man piffe opp sexlivet litt, kan man både kle seg ut som politimann og jomfru i nød. Men en av de mest populære kostymene er sexy sykepleieruniform. Den er tettsittende, feminin og forførende. Hvem vil vel ikke bli forført av en het sykepleier? Spill rollen som forførende sykepleier perfekt for den sensuelle aftenen.