6 gavetips til den nyfødte

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Det kan være utfordrende å vite hva man skal gi i gave til en nyfødt baby. Man ønsker jo aller helst å gi en gave av betydning, som er personlig og som samtidig kan komme til nytte. Det finnes heldigvis mye en nyfødt baby trenger eller som kan være hyggelig å ha. 

Her gir vi deg 6 tips for gaver som kan være ekstra koselig å gi bort til en nyfødt baby. 


1. Hjemmelagde klær

Å gi bort et pent sett med hjemmestrikket bukse og genser eller en heklet lue er noe av det mest personlige man kan gi som gave. Hjemmelaget tøy er alltid ekstra hyggelig å både gi bort og få i gave. Samtidig vil det alltid komme til nytte, da man ofte trenger massevis av skift til den nyfødte.

2. Smokk med navn

Hva er vel ikke mer personlig enn en smokk med sitt eget navn på? Philips Avent smokk med navn har velkjent kvalitet og vil være et trygt valg for en gave. Anatomiske smokker sørger for riktig bruk og at bruken av smokk har god innvirkning på babyens utvikling. I tillegg beholder man hygienen og sørger for at smokken havner i rett munn når navnet står på den. 

3. bamse

Kanskje du har et favorittdyr eller en figur fra barndommen som du har et spesielt forhold til? I dag finnes det meste som bamser og leketøy, slik at du kan gi bort en bamse med betydning for deg, som da vil være en symbolsk gave til babyen. Og de aller fleste babyer og barn sier ja takk til et mykt og godt kosedyr.

4. Babyteppe

Det er ikke bare smokker som kan gjøres personlige med navn. En annen idé er å enten lage eller kjøpe et babyteppe med brodert navn på. Et babyteppe er noe foreldrene kommer til å få bruk for i stor grad, samtidig som det blir den ekstra lille personlige touchen med babyens navn.

5. En personlig eventyrbok

Er de nybakte foreldrene ekstra glade i for eksempel H.C. Andersen eller Astrid Lindgren? Da kan en eventyrbok med alle de kjente og kjære fortellingene være en veldig koselig gave å få. Dette er en gave som hele familien kan ha glede av i mange år fremover. 

6. Innrammet sitat

Dekor til det nye barnerommet kan være en gledelig gave å få for foreldrene. Det kan for eksempel være et fint bilde eller et innrammet, koselig sitat som barnet kan ta med seg videre i livet.