Benkeplater, en jungel av valg til det nye kjøkken

Når man skal velge et nytt kjøkken, er ofte det store spørsmålet, hvilken benkeplate skal man velge. Det er et av de vanskeligste valg man skal treffe i valget av nytt kjøkken, men også et av de viktigste. Grunnen til at dette ofte er et vanskelig valg er fordi benkeplaten utgjør en meget stor del av helhetsbildet, rent visuelt, av ditt nye kjøkken. AUBO har i mange år levert kjøkken og benkeplater til tilfredse kunder i Norge. Det danske design, kombinert med den gode kvalitet, gode og punktlige service sammen med levering og montering, har vunnet de norske hjerter. AUBO har gode og erfarne konsulenter som hele tiden står klare til å besvare dine spørsmål, og veilede til valg av produkter, herunder også valget av benkeplate til det nye kjøkken.

AUBO har et meget stort og bredt utvalg av benkeplater, ikke kun i utseende, farge og design, men også i tykkelse og materiale. Materiale er meget viktig når man velger benkeplate, da dette har stor betydning for bruken av benkeplaten. Samtidig som valget av materiale er viktig for bruken av benkeplaten, har det også den største betydning for prisen på den nye benkeplate. AUBO leverer benkeplate er flere forskjellige prisklasser, og produserer i kundens ønskede mål, felles for alle AUBOs benkeplater er at de alle er i god kvalitet, uansett hvilen prisklasse man skulle velge å kjøpe sitt nye kjøkken i.  

Noen av de vanligste valg når man velger benkeplate

  • Laminatbenkeplate

Laminatbenkeplate er et meget populært valg i de norske hjem. En benkeplate i laminat ligger i den rimeligere ende av prisskalaen, men er samtidig av et meget slitesterkt og holdbart materiale, som sørger for lang levetid. Laminatbenkeplater kommer i mange forskjellige farger og varianter, hvilket gjør at den passer inn i alle kjøkken – Et smart valg for det aktive kjøkken, og den økonomiske kunde.

  • Trebenkeplate

En benkeplate i tre gir et meget eksklusivt «look», og samtidig gir intrykk av et autentisk og varmt kjøkken, med en god atmosfære. Naturmaterialer har hatt en renessanse i Norge i gjennom de siste par år, og nordmenn har falt fullstendig for de flotte naturmaterialer. Grunnet alle de forskjellige tresorter som eksisterer, vil man også kunne variere utrykket i benkeplaten, og tilpasse den til en rekke forskjellige kjøkken. Husk at en benkeplate i tre er mer mottagelig mot slitasje, men med godt og riktig vedlikehold vil den ha en lang levetid.

  • Granittbenkeplate

Granitt er en sten, som finnes i naturen, og utvinnes i enorme blokker. Benkeplater i granitt krever mye forarbeide, men gir til gjengjeld et meget eksklusivt visuelt bilde på ditt kjøkken. Granitt er særdeles motstandsdyktig i mot varme og slitasje, og er derfor meget holdbar. Kombinert med at granitt benkeplaten også er lett å vedlikeholde er den også er godt og populært valg i de norske hjem. Benkeplaten finnes i mange forskjellige farger og former, og kan tilpasses designet og utseende til de fleste kjøkken, slik at samspillet i mellom benkeplaten og kjøkkenet er i god harmoni.