Det du må huske på når du kjøper folie og skilt på nett

Det er smart å handle på nett, og det gjelder også når du skal kjøpe forskjellige typer folie og ferdige skilt. Det finnes utrolig mange slike materialer og produkter å velge mellom på markedet, og det største utvalget finner du selvfølgelig digitalt. Dessuten er det mulig å bestille helt skreddersydde produkter.

Kjøp ferdig skåret folie – spar mye tid

Den aller mest tidsbesparende veien til foliering er kanskje å benytte profesjonelle i hele prosessen, men slike tjenester kan være veldig kostbare. Dessuten er det ofte mindre jobber som trenger å ordnes, og da er det ikke hensiktsmessig å leie inn hjelp. Da kan det som en mellomting være smart å velge folie som er ferdig skåret, der du bokstavelig talt bare trenger å feste den til overflaten der den skal være.

Selskapet Foliekniven.no tilbyr mange forskjellige skreddersydde produkter. Det er mulig å bestille ferdige bokstaver og tekster, eller til og med egen logo i valgfri størrelse. Denne løsningen er ekstremt tidsbesparende sammenlignet med å prøve å skjære til kompliserte former på egen hånd.

Magnetskilt – genialt til bil

Det er mange selskaper som folierer bilene sine. Samtidig er det kostbart med profesjonell foliering av bil, og det kan dessuten være komplisert med tanke på stadige forandringer i bilparken. For noen selskaper kan et magnetskilt være en både økonomisk, tidsbesparende og effektiv løsning.

Et magnetskilt er, som navnet tilsier, magnetisk – noe som betyr at det kan festes til eller fjernes fra en bil i løpet av sekunder. Bare pass på at overflaten er helt glatt, slik at vinden ikke tar skiltet når bilen er i fart. Magnetskilt kan trykkes med valgfritt design, og er beskyttet med UV-filter som garanterer holdbarhet.

Folie som metervare eller spesialmål

Helt ferdig skåret folie er et flott alternativ når det gjelder bokstaver, logoer og andre mer kompliserte folieprodukter. Ved foliering av større overflater er det ofte lurt med metervare, men tenk smart hvis du skal foliere større områder.

  • Vurder hvilken lengde på rull som egentlig fungerer best med tanke på området du skal foliere – det er mulig å velge mellom mange forskjellige.
  • Vurder også bredde, og eventuelt hvorvidt det er smart å kjøpe noen foliedeler på spesialmål som gjør det enklere å foliere kompliserte områder.

Uansett hva du velger – du kan alltid kontakte leverandøren i forkant av større bestillinger. Det kan være at de har smarte råd og tips til prosjektet ditt.