Gavetipset Rubiks Kube passer til små og store

Det er alltid en bursdag rundt hjørnet, et jubileum eller en merkedag. Hva man skal gi jubilanten er ikke alltid like lett å finne ut av. Gode råd kan bli dyre og ta unødvendig mye tid. Rubiks Kube er en uvanlig gave man ikke går lei av.

Den kan få barn til å utvikle leken og ferdighetene sine, far til å undres og spekulere og ungdommer til å finne løsningen med digitale hjelpemidler. Rubiks Kube setter intelligensen på prøve, og kan være et koselig tidsfordriv eller en selskapslek. Hvem klarer å løse Rubiks Kube først og hvem har de finurligste metodene.

Her er andre grunner til å gi Rubiks Kube i gave.

Gave som passer til alle

Rubiks Kube er noe som har en viss underholdningsverdi. Alle kan vri og vende sine små grå for å klare å løse en slik leke, både liten og stor. Det er en ting som bryter isen på festen, og som kan være alt fra byggeklosser og fargerike gleder for barn. På www.mastercubestore.no kan man bestille flere og gi til venner og familie til jul og andre anledninger.

Kan sendes rett hjem i posten

En rubiks kube er noe man handler på nett. Det er veldig enkelt og kan sendes rett hjem i posten. Den tar liten plass og veier lite. Man kan velge mellom mange ulike ferdighetsnivå og gjøre det til en gjentakende gave der man til slutt har gitt en hel samling. I dag er det jo relativt sannsynlig at man må handle hjemmefra også.

Som velkomstgave til kollega

Enten man jobber i et kontorlandskap eller hjemmefra, så kan en rubiks kube være en fin gave til en kollega. Kanskje skal man lage en velkomstpakke for nye ansatte, og da kan kuben passe fint i en gavepose. Onboarding-gaver som dette har blitt populært og noe man kan forslå på årets budsjett.

Til små som trenger utfordringer

En Rubiks Kube setter virkelig alle våre hjerneceller i aktivitet. Kanskje vil man at barnet skal fokusere på sin egen utvikling, og ikke bli passivisert av TV og spill. Sunne holdninger og god motorisk kognitiv utvikling skjer best når barn får utfolde seg kreativt. Dessuten er kuben full av farger. Det gjør heller ingenting om de ikke klarer å løse kuben. Den er uansett en leke.

Til pensjonisten som trenger å trene

En Rubiks kube passer til aldrende som begynner å få problemer med å aktivisere seg. Den vil gi dem muligheten til å holde seg friske ved at de bruker hjernen på en positiv måte. Alle typer spill passer til eldre som kanskje må sitte mye på grunn av aldersrelaterte sykdommer. En Rubiks Kube bedrer hukommelsen.

Oppsummering

Rubiks Kube er et gavetips som passer til alle. Enten det er barn i skolen eller eldre, så kan leken være noe å bryne seg på. Det er en artig selskapslek og noe som vekker konkurranseinstinktet.

Sliter du med å finne en koselig gave, gi en fargerik og utfordrende Rubiks Kube.